Nordic Snails bygger på passion for gourmetmad og klimavenlige sunde måltider. Parret Ditte og Carsten opdrætter snegle på grønne enge på en sneglefarm ved Roskilde.
I 2021 blev Nordic Snails hædret som fødevare-iværksætter på Københavns Hotel- og Restaurantskole. Hæderen tilfaldt især deres nye produkter til delikatessebutikker, nemlig ”tapas” snegle i forskellige smagsvarianter, som kan spises fra dåsen uden tilberedning.
For at kunne håndtere den store råvaremængde det kræves til at producere Tapas-snegle på dåse, har Nordic Snails indgået et samarbejde med et snegleopdræt i Litauen, der opfylder Nordic Snails høje krav om kvalitet og dyrevelfærd. Ligesom de danske snegle opdrættes økologisk, opdrættes de baltiske snegle også nænsomt. Vores tapas-snegle bearbejdes og lægges på dåse i Danmark.
Nordic Snail sætter dyrevelfærd højt i efterbehandlingen af de levende snegle. Efter høst opbevares de på køl for at imitere vinter for dem, hvorefter de går i naturlig dvale. De aflives ekstremt hurtigt i en varm dampovn, mens de er i dyb søvn.