Firmagaven 2023

Iværksætterens Firmajulegave 400 DKK

Alle virksomheder er forskellige - derfor skræddersyer vi også firmagaven, således at den præcis matcher din virksomhedsprofil.

Iværksætternes firmagaver er fyldt med unikke og innovative produkter med gode historier. Men frem for alt så er de håndplukket fra vores sortiment i FoodLab, TorvehallerneKBH, hvor vi selv har set hvordan produkterne er blevet taget imod blandt TorvehallernKBHs besøgende. 

Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan en gave kunne se ud.

400 DKK + Fragt og moms
Billedet er illustrativt.

Eksempel på indhold:

  • Økologisk rødvin, Merlot
  • Øbryg, Thurø Bryghus fortolkning af juleøl
  • Ready to Drink cocktail fra Fanø Spirits
  • Mosh by Faiza, Medjool daddel konfekt
  • Solrød lakrids, lakridsblok uden palmekerneolie
  • Hattesens Konfektfabrik, 2 x Ærøstænger

 

Læs mere om iværksætterne og produkterne nedenfor

1 300DKK 1080X1080
Økologisk Rødvin

Masot, Merlot, '22

 75 CL 
Italien
 

Vinnørderne fra Reduktiv, Aarhus har igen i år rejst europa rundt og fundet nogle skønne rød- og hvidvine til os. Fra Azienda Agricola Masot i Italien har de fundet denne skønne Merlot - en skøn vin uden dikkedarer: drikkevenlig og forståelig. Merlot'ener kompleks, fyldig, dybdegående og saftig.

Spørg efter allergener

Thurø Bryghus

Juleøl

 33 cl
Danmark 
 

I DeliDrop FoodLab udvælger vi først og fremmest produkter pga smagen - kompromisløst god smag. Derudover prioriterer vi at bakke øerne op, så da Thurø Bryghus henvendte sig med en "røvfuld" af smagsprøver i høj kvalitet så var valget let - selvfølgelig vil vi samarbejde med Thurø Bryghus. 

Ø-Bryg / Thurø Bryghus er resultatet af et hobbyprojekt som greb om sig - i 2015 stod grundlæggeren med sit første salgsklare bryg - sidenhen overtog ægteparret Gurli og Ask bryghuset med ambitionen om at få alle de dejlige øl ud til det ganske land. Det forstår vi godt - de smager virkelig godt og vi glæder os til at smage deres juleøl

Spørg efter allergener

Mosh by Faiza

Lyse dadler

4 stk pr. æske
Danmark
 

Faiza er Danmarks ukronede daddel dronning! Hun flygtede fra Irak med sin familie, da hun var 6 år og husker ikke så meget fra Irak, men hun husker sine lege i sin morfars Medjool daddelplantage. Med de skønne barndomserindringer og ønsket om at give danskerne en eksklusiv oplevelse af daddelkonfekt som kan spises hele året, gik hun i gang. Et helt fantastisk og innovativt alternativ til den klassiske chokoladeæske. Håndværket og smagene er helt i top. Nyd smagene og bliv selv forundret over hvordan daddelkonfekt kan smage.

Indeholder varianterne: appelsin, nougat, saltkaramel og hindbær

Spørg om allegener

 

Solrød Lakrids

Good Old Classic

160 gr
Danmark 
 

 En intens og uforfalsket smagsoplevelse af naturlig lakrids, som smelter i munden og varmer hjertet. En smag af godt håndværk samt ærlighed til naturens bedste råvarer. Founder Bent Nybo’s drøm var at skabe en lakrids på den svære, traditionelle måde med den ægte lakridssmag, som vi kender fra naturen. Solrød Lakrids er derfor helt uden palmekerneolie og tilsætningsstoffer. The Good Old Classic, blød som karamel med dejlig intens lakridssmag  - uden palmekerneolie. 

Spørg efter allergener

Hattesens Konfektfabarik

2 stk Ærøstænger

30 gram
Danmark
 

I 2022 lancerede Claus Hattesen et ny og dog genkendelig produkt - Ærøstangen. Ganske som med konfekten har han genopfundet en gammel kategori - denne gang "chokofanten" . Også håndlavet efter gamle traditioner på Ærø i det sydfynske øhav. Hattesens Konfektfabrik bruger kun de fineste råvarer, pulver af frysetørrede bær og frugter, samt naturlige olier og aromaer. Hattesens kongstanke er mindre sukker, mere smag og så er den uden gluten og vegansk. Her får du kokos & ananas, som var i finalistrunden i kategorien "bedste konfekture" i prisen "Sol over Gudhjem" samt lakridsen. 

Spørg efter allergener