Firmagaven 2023

Iværksætterens Kundejulegave uden alkohol 600 DKK

Alle virksomheder er forskellige - derfor skræddersyer vi også firmagaven, således at den præcis matcher din virksomhedsprofil.

Iværksætternes firmagaver er fyldt med unikke og innovative produkter med gode historier. Men frem for alt så er de håndplukket fra vores sortiment i FoodLab, TorvehallerneKBH, hvor vi selv har set hvordan produkterne er blevet taget imod blandt TorvehallernKBHs besøgende. 

Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan en gave kunne se ud.

600 DKK + Fragt og moms
Billedet er illustrativt.

Eksempel på indhold:

  • Kunstbryggeriet, Far og Søn, Botanicals
  • Arensbak, "rødvin"
  • Teedawn, Driving Home From Christmas
  • Westjysk Smag, Lemonade
  • Mosh by Faiza, Medjool daddel og chokolade konfekt
  • Anker Chokolade, "Marcipan cigar"
  • Solrød lakrids, lakridsblok uden chokolade
  • Wally & Wish, vegansk og glutenfri luksus vingummier
  • Hattesens Konfektfabrik, årets julekonfekt
  • May Mays Sweet Munchies

Læs mere om iværksætterne og produkterne nedenfor

4 Alkoholfri Vertikal 1080X1080
Kunstbryggeriet, Far &Søn

Botanicals

 75 cl, <0,5% alk.
Danmark, økologisk
 

Alkoholfri, økologisk, Sparkling Botanicals BORINO fizz. Baseret på citrongræs, kaffir lime og 5 andre specialudvalgte urter. forfriskende og tør med noter af citrus. God ledsager til aperitif, ost og desserter. Kunstbryggeriet, Far & Søn har udviklet en bryggemetode hvor  de kombinerer traditionsrige fermenteringsmetoder, som vi kender fra Champagne, Cava og Prosecco med moderne brygteknikker…..Rygtet siger at det tog 1800 sprængte flasker før den sad lige i øjet. Men hvis det var nemt, så kunne alle jo gør det efter.

Spørg efter allergener

Arensbak

Red

75 cl, <0,5% alk.
Danmark
 

ARENSBAK Red uden alkohol. Den består af en fermenteret base af sorte Yunnan te. Den har en duft af skovbund, svampe og muld samt lakrids, bagte jordbær og egetræ. Den er fløjlsblød og frugtig med en tør mundfornemmelse, hvilket giver en afrundet og lang eftersmag. At udvikle en dejlig vinøs rødvinsoplevelse uden alkohol er en kunstart uden lige. På stadet i TorvehallerneKBH har vi mange faste kunder som igen og igen kommer efter Arensbak Red - Arensbak har nemlig ramt smagen lige i øjet. 

Spørg efter allergener

To Øl

Driving Home from X-mas

33 cl 
Danmark, <0,3% alk.
 

To Øl  blev skabt i 2010 af to gymnasievenner – med inspiration fra deres gamle fysiklærer Mikkeller, har To Øl store visioner om at lave noget af det bedste øl i verden. 10 år senere er de rigtig godt på vej - et ambitiøst ungt stjerneskud på den danske og internationale øl-scene er født. Driving Home from X-mas har fin kompleksitet, friskhed og smag - julen kan nu også nydes af dem som kører. 


Spørg efter allergener

 

Westjysk Smag

Solbærsaft

25 cl
Danmark
 

Ting tar’ tid” er Westjysk røde tråd i alt hvad de laver – ”god tid giver god smag”. Med udgangspunkt i frugter, planter og andet godt omkring gården brygger Dorte og Benny lækre likør, eddiker og safte af lokale råvarer. Solbærsaften plukkes lige inden solbærrene falder af buskene - her er de kulsorte og solmodne. sødme og syre i samme skønne mundfuld

Spørg efter allergener

Mosh by Faiza

Lyse dadler

4 stk pr. æske
Danmark
 

Faiza er Danmarks ukronede daddel dronning! Hun flygtede fra Irak med sin familie, da hun var 6 år og husker ikke så meget fra Irak, men hun husker sine lege i sin morfars Medjool daddelplantage. Med de skønne barndomserindringer og ønsket om at give danskerne en eksklusiv oplevelse af daddelkonfekt som kan spises hele året, gik hun i gang. Et helt fantastisk og innovativt alternativ til den klassiske chokoladeæske. Håndværket og smagene er helt i top. Nyd smagene og bliv selv forundret over hvordan daddelkonfekt kan smage.

Indeholder varianterne: appelsin, nougat, saltkaramel og hindbær

Spørg om allegener

 

Anker Chokolade

Ankers "Cigar"

75 gr
Danmark, Økologiske
 
En fusion imellem Michelin kokken Mikkel Anker og Chocolatier Martin Nørregård. Nytænkning, kreativitet og spændende fortolkninger af chokoladen er deres metíer. Håndværket og kærligheden til chokoladen kan smages i deres kreationer. Her i den skønnest udgave af Ankers cigar - en håndrullet cigar af marcipan som er penslet med vanilje og rom - herefter overtrukket med mørk chokolade og drysset med kakaopulver.
Spørg om allegener
Wally & Wish

Solbær med jordbærdrys

140 gr
Danmark
 

Det hele startede i Kristian Them Hansen's lejlighed på Østerbro i København. Med ønsket om at skabe en "ærlig" vingummi er det lykkedes ham at innovere den traditionelle vingummikategori. Kristian har altid spist masser af vingummi, men smagene lignede hinanden og der var ofte masser af tilsætningsstoffer i. Med ønsket om at skabe verdens bedste vingummi er Kristian og teamet rigtig godt på vej. Du kan smage frugten, de er glutenfrie, kun med naturlige ingredienser og veganske. Eller som Kristian siger: bliv ved med at spise slik, men spis bedre. 

Spørg om allergener

Hattesens Konfektfabarik

Årets julekonfekt

165 gram
Danmark
 

Claus Hattesen har med sine konfekter genopfundet lakridskonfekten, som vi kender den. Hattesens Konfektfabrik har altid en ny julevariant klar som lanceres i august på Formland - vi har smagt den og du kan godt glæde dig. Konfekten er håndlavet efter gamle traditioner på Ærø i det sydfynske øhav af Hattesen Konfektfabrik. De bruger kun de fineste råvarer, pulver af frysetørrede bær og frugter, samt naturlige olier og aromaer. Hattesens kongstanke er mindre sukker, mere smag og så er den uden gluten og vegansk.

Spørg efter allergener

May Mays Munchies

Sweet Munchies

120 gr
Danmark, Økologiske ingredienser
 

En julesnack fyldt med varme krydderier, let sødet, smager af jul og helt perfekt til Glögg. Maybritt Beutnagels Munchies kaldes også for den ”veganske flæskesvær”. Med inspiration fra hendes år i Indien har hun skabt en perlerække af munchies - smæk på smagen og med masser af gavnlige proteiner, vitaminer og mineraler!  Plantebaseret og glutenfri.

Spørg efter allergener

Solrød Lakrids

Good Old Classic

160 gr
Danmark 
 

 En intens og uforfalsket smagsoplevelse af naturlig lakrids, som smelter i munden og varmer hjertet. En smag af godt håndværk samt ærlighed til naturens bedste råvarer. Founder Bent Nybo’s drøm var at skabe en lakrids på den svære, traditionelle måde med den ægte lakridssmag, som vi kender fra naturen. Solrød Lakrids er derfor helt uden palmekerneolie og tilsætningsstoffer. The Good Old Classic, blød som karamel med dejlig intens lakridssmag  - uden palmekerneolie. 

Spørg efter allergener