DeliDrop FoodLab - Iværksætternes firmagaver

Ansvarlige firmagaver - små og store skridt


      


 

Årets firmajulegaver

Vores tilgang til ansvarlige firmagaver

DeliDrop FoodLab flytter konstant virksomheden i en mere bæredygtig retning - I vores tilgang udviser vi omtanke for både miljø, klima og mennesker. Nogle skridt er små - vores hyldeforkanter på stadet er lavet af brugte kaffekopper og podierne og endegavlen er produceret af granuleret genbrugsplast. Andre er store - i efteråret 2023 lancerer vi et nyt gaveæske koncept som er mere CO2 neutralt - æsken er "cradle to cradle" certificeret (Leveret af KLS Pureprint) og fyldet er tørret ålegræs som er skyllet op på stranden (Dansk Tang). 

DeliDrop FoodLabs forsendelseemballage (se billedet) er lavet af mellem 70-90% genanvendelig bølgepap - stærk og særdeles velegnet til forsendelse. Dertil bruger vi enten DeliDrop FoodLabs jule-papirtape eller logotape (uden PVC). Selve forsendelsen af produkterne er selvfølgelig CO2 kompenseret.

Og produkterne? Flere af iværksætterne bruger ingredienser som ellers ville gå til spilde (upcycling), andre vægter social ansvarlighed højt - mange ønsker at flest mulige kan nyde deres produkter og vælger derfor en vegansk tilgang. Det flytter sig hele tiden.....og vi flytter med. Det eneste som aldrig ændrer sig er, at det skal smage godt.

Emballage