Mød trioen bag DeliDrop

Hos DeliDrop tilbyder vi vores kunder et spændende fødevareunivers, hvor de kan finde inspiration fra de nyeste trends til deres egne koncepter. Vores kunder får en partner, der er ekspert i fødevaretrends, og som har et let tilgængeligt sortiment sammensat af unikke produkter fra en række innovative iværksættere og unge spændende brands 

Rasmus og Inge grundlagde DeliDrop i 2019 med en fælles ambition om at skubbe til fødevareinnovationen i Danmark. Som trendgrossist vil de på den ene side hjælpe ambitiøse partnere i HoReCa og Retail med at finde unikke produkter, der passer til deres koncepter, og på den anden side hjælpe de danske iværksættere og andre unge brands med at få skubbet deres produkter ud. Hos DeliDrop er historierne om produkterne og de passionerede producenter i centrum; Hvordan bliver produktet fremstillet, hvad ideerne bag er og hvilke værdier ligger til grund for de ildsjæle, der har udviklet dem. Vi følger den nyeste udvikling indenfor fødevaretrends, og vores sortiment afspejler vores enorme interesse for emnet. Ved innovativ brug af kunstig intelligens (AI) holder vi os opdateret på de nyeste tendenser, så vi altid er på forkant med “det næste store”, så vi kan leve op til vores ønske om at kunne tilbyde det seneste nye, først.

Hos DeliDrop har vi en holdning til hvordan fremtidens fødevareindustri skal se ud, og her fylder særligt bæredygtighed meget hos os. Vi tror på, at bæredygtighed kommer til at fylde mere i fremtiden, og vi forsøger at tænke det ind i hele vores virksomhed, så alt fra vores producenter, til emballageløsninger og logistik tager hensyn til miljøet. Vi mener, at det er væsentligt, at man som virksomhed i 2020 tager ansvar for sine omgivelser og hvilket aftryk vi ønsker at have på kloden. I øjeblikket arbejder vi bl.a. på at kunne tilbyde en CO2-score og let forståelig CO2-kompensationsmodel for alle varerne i vores produktsortiment. Vi arbejder desuden på grønne logistikløsninger med cykler i urbane områder og varevogne, der kører på grøn energi.

Rasmus

Rasmus Linnet, co-founder

Ansvarlig for leverandører og It. Rasmus har flere års erfaring med iværksætteri indenfor fødevarer og har tidligere været partner i Smartbake, Ægte Studio og KringleXpressen

Tlf. 26124306
Email: rl@delidrop.dk

Inge

Inge Müller, co-founder

Ansvarlig for salg og økonomi. Inge har i flere år været hos LEGO gruppen og senest som Vicepresident for Global lean, inden hun kastede sig ud i iværksætterlivet med DeliDrop. 

Tlf. 52159991
Email: im@delidrop.dk

Ts Bw

Tobias Stampesøe, Kundekonsulent

Ansvarlig for salg og kunderelationer. Tobias har en bred erfaring inden for salg. Senest, kommer han fra en stilling som bestyrer af  Sjovinisten - Vinbar i Aarhus.

Tlf. 60 57 87 19
Email: ts@delidrop.dk