DeliDrop FoodLab - Iværksætternes firmagaver

Oplev meningsfulde firmagaver


      


 

Årets firmajulegaver

Boost dansk fødevare-iværksætteri i firmagaver til ansatte 

DeliDrop FoodLab præsenterer den perfekte gave til ansatte. På vores stade i TorvehallerneKBH samarbejder DeliDrop FoodLab med dygtige danske fødevare-iværksættere. Hvert år håndplukker vi et specielt udvalg af lækkerier fra stadet til dine firmagaver, og vi sammensætter præcis den gave, der matcher din virksomhedsprofil.

Uanset om din virksomhed vægter innovation, kvalitet, bæredygtighed eller en kombination heraf, skræddersyer vi en gavepakke, der passer perfekt til dine ansatte. Vi står for sammensætning, pakning og levering af gaven. Vedlæg også gerne en personlig hilsen i vores flotte top-æske i pakken.

Vil du gerne vide mere om DeliDrop FoodLabs firmagaver? Lad os tage en snak og udforske, hvordan vi kan skabe meningsfulde firmagaver sammen. Vi ser frem til at dele vores passion for smagfulde og unikke oplevelser med dig!

3 960 DKK Kvadratisk Mix 1080X1080 (1)

Støt en iværksætter 
 Køb firmagaver til ansatte & medarbejdere

I samarbejde med Cameleon Creatives donerer vi både penge og tid for at hjælpe én iværksætter fra vores stade med at udvikle smuk og salgbar emballage til deres produkter.

DeliDrop FoodLab er dedikeret til at støtte iværksættere, og derfor donerer vi 5 DKK for hver solgt firmagave (aug til dec). Men det stopper ikke der! Cameleon Creatives fordobler beløbet ved at bidrage med deres ekspertise og udviklingstimer. Samlet set forventer vi at skabe hjælp til visuel identiftet, emballageudvikling, visuel hjemmeside el lign for omkring 50-70.000 DKK.
Vi brænder for at se iværksættere lykkes og blomstre. 

Mere om GRO PRISEN:

Vi nominerer 3 talentfulde fødevareiværrksætter ud fra følgende udvælgelseskriterier;

💰Forretningspotentiale
🌱Bæredygtighed - vi elsker produkter med omtanke for miljø, klima og mennesker.
😋 Smag og kvalitet - kun det bedste er godt nok.

2023-panelet som nominerer og udvælger vinderen er fyldt med eksperter:
Mark Wollerup Adm. direktør, Cameleon Creatives A/S (forretningspotentiale)
Steffen Max Høgh, CEO, Sustain Business (bæredygtighed)
Søren Juul Jakobsen, Restaurantchef, Gastromé (smag og kvalitet)

....og sidst men ikke mindst, tre forbrugere, som vi er i gang med at udvælge.

GRO VANDER IDEER

Opdag iværksætternes historier og de unikke produkter.

Vores firmagaver leveres med et særligt følgebrev, som er printet på Cradle to Cradle certificeret papir. Alt sammen i bestræbelserne på at vise mest muligt ansvarlighed. 

I følgebrevet deler vi vores samarbejde med dit firma og vores mission om at støtte fødevareiværksætterne – dels igennem markedsføring og salg på stadet i TorvehallerneKBH og dels via firmagaver.

VI præsenterer GRO PRISEN, som viser hvordan dit firma bidrager til danske fødevareiværksættere. Derefter følger billeder og historier bag produkterne – du får sat ansigt på de flittige og ambitiøse grundlæggere og modtageren kan nu med stort smil og nysgerrighed nyde lækkerierne.

Skærmbillede 2023 10 17 Kl. 20.19.19

De perfekte firmagaver til at vise taknemmelighed

Dine fantastiske medarbejdere yder en utrolig indsats, og ved juletid er der en særlig stemning, der giver os mulighed for at udtrykke ekstra taknemmelighed for den forskel, de gør hver eneste dag. Vælg en unik gave, der afspejler virksomhedens værdier og viser, at deres dedikation bliver værdsat. Lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte firmagave, der vil bringe smil, glæde og følelsen af værdsættelse til dine dygtige medarbejdere

Gør indtryk med unikke firmagaver til dine ansatte

Find en fantastisk firmagave til dine ansatte, der får dem til at føle, at virksomheden virkelig har gjort sig "umage". Vi kender alle den følelse af at blive værdsat, der bare bliver endnu større, når vi føler os genkendt i gaven og modtager noget unikt. Lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte firmagaveoplevelse, der vil bringe smil og glæde til dine medarbejdere.