DeliDrop FoodLab - Iværksætternes kundegaver

Giv meningsfulde kundegaver som huskes


      


 

Årets kundejulegaver

Boost dansk fødevare-iværksætteri i dine kundegaver

Oplev den perfekte kundegave fra DeliDrop FoodLab! Vi er beliggende i det skønne TorvehallerneKBH og samarbejder med ambitiøse danske fødevare-iværksættere, der brænder for god smag og kvalitet. Hvert år udvælger vi omhyggeligt en særlig samling af lækkerier til vores kundegaver, så du får præcis den gave, der matcher din virksomhedsprofil.

Uanset om du vægter innovation, kvalitet, bæredygtighed eller en kombination af dem alle, så skræddersyer vi en gavepakke, der passer perfekt til din virksomhed. Vi tager os af alt fra sammensætning, pakning og levering af gaven, så du kan fokusere på at sprede glæde hos dine kunder.

Er du nysgerrig efter at høre mere om DeliDrop FoodLabs fantastiske gaver til kunder? Lad os tage en snak og udforske, hvordan vi sammen kan skabe meningsfulde gaver. Vi ser frem til at dele vores passion for smagfulde og unikke oplevelser med dig

3 960 DKK Kvadratisk Mix 1080X1080 (1)

Støt en iværksætter 
 Køb firmagaver til kunder & partnere

I samarbejde med Cameleon Creatives har vi skabt GRO PRISEN - en pris som hylder talentfulde danske iværksættere.

DeliDrop FoodLab er dedikeret til at støtte iværksættere, og derfor donerer vi 5 DKK for hver solgt firmagave (aug til dec). Men det stopper ikke der! Cameleon Creatives fordobler beløbet ved at bidrage med deres ekspertise og udviklingstimer. Samlet set forventer vi at skabe hjælp til visuel identiftet, emballageudvikling, visuel hjemmeside el lign for omkring 50-70.000 DKK.
Vi brænder for at se iværksættere lykkes og blomstre. 

Mere om GRO PRISEN:

Vi nominerer 3 talentfulde fødevareiværrksætter ud fra følgende udvælgelseskriterier;

💰Forretningspotentiale
🌱Bæredygtighed - vi elsker produkter med omtanke for miljø, klima og mennesker.
😋 Smag og kvalitet - kun det bedste er godt nok.

2023-panelet som nominerer og udvælger vinderen er fyldt med eksperter:
Mark Wollerup Adm. direktør, Cameleon Creatives A/S (forretningspotentiale)
Steffen Max Høgh, CEO, Sustain Business (bæredygtighed)
Søren Juul Jakobsen, Restaurantchef, Gastromé (smag og kvalitet)

....og sidst men ikke mindst, tre forbrugere, som vi er i gang med at udvælge.

GRO VANDER IDEER

Kundegaver til enhver anledning

Du kender dine kunder og ved præcis, hvornår de holder receptioner, rund fødselsdag, åbent hus eller events, hvor du med fordel kan medbringe en kundegave. Og husk, at holde fast i den røde tråd i kommunikationen omkring din virksomhed. Vær sikker på, at budskabet om din virksomhed når frem på en engageret og positiv måde – sørg for at gaven matcher din virksomhedsprofil

Firmagaven til kunden - styrk din kunderelation.

Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe varige indtryk og åbne dørene til fantastiske samtaler og fremtidig forretning! Lad os sammen sætte en positiv tone for den sidste dialog på året der gik og den første i det kommende år. Gør noget særligt for de kunder som skaber en særlig værdi for din virksomhed - det skaber stærke forbindelser!