Firmagaven 2023

Iværksætterens Innovative Firmajulegave 800 DKK

Alle virksomheder er forskellige - derfor skræddersyer vi også firmagaven, således at den præcis matcher din virksomhedsprofil.

Iværksætternes firmagaver er fyldt med unikke og innovative produkter med gode historier. Men frem for alt så er de håndplukket fra vores sortiment i FoodLab, TorvehallerneKBH, hvor vi selv har set hvordan produkterne er blevet taget imod blandt TorvehallernKBHs besøgende. 

Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan en gave kunne se ud.

800 DKK + Fragt og moms
Billedet er illustrativt.

Eksempel på indhold:

 • Naturvin, rødvin
 • Glögg, Økologisk gløgg fra Hyggekompagniet
 • Bøgedals Nytårsøl, Bøgedal
 • Reersø Bryghus fortolkning af juleøl
 • Ready to Drink cocktail fra Fanø Spirits
 • Mosh by Faiza, Medjool daddel konfekt
 • Hattesens Konfektfabrik, årets julekonfekt
 • May Mays Sweet Munchies
 • Nordic Snails, Escargots
 • FANGST, Laks
 • Mellow Chocolate: 4 x økolgisk mini bars

Læs mere om iværksætterne og produkterne nedenfor

5 Kreativ Gave Til 500 1080X1080
Naturvin

Rødvin eller orangevin

Naturvinsnørderne fra Reduktiv, Aarhus udvælger hvert år de lækreste naturvine til vores firmajulegaver - fokus er rød- og orangevine. Reduktiv besøger selv de små unikke naturvinsbønder i Frankrig, Tyskland og Spanien - deres mission er at få lækre vine ud som er dyrket efter skånsomme metoder - både med hensyn til miljø og mennesker. 

Vi opdaterer med information, så snart Reduktiv melder klar med sortimentet.

Hyggekompagniet

Glögg

50 cl, 16% alkohol
Danmark, Økologisk
 

Stærkvinsgløgg brygget af Hyggekompagniet er lige præcis hyggelig. Det startede alt sammen med et Kaospilot afgangsprojekt som Casper Skanderup lykkedes rigtig godt med i 2016. Nu er det blevet en delvis levevej (den anden halvdel af året arbejder han som reserve i flyvevåbnet). Det er en famileopskrift med kraftig rødvin, klassiske krydderier, rom, snaps og portvin – alt sammen økologisk. En ekstra varm treat i den kolde juletid. Og så er den selvfølgelig økologisk

Spørg om allegener

 

Bøgedal

Nytårsøl 2024

75 cl 
Økologisk, Danmark
 

Byd 2024 velkommen sammen med Bøgedals festlige økologiske Nytårsøl. Du mødes med en usædvanlig lang eftersmag af frugtig humle & sødme – den er mere syreholdig end bitter. Den kan med fordel serveres til salt og umami så som lufttørret skinke, pølser, Vesterhavsost og andre faste råmælksoste. Bøgedal er én af Danmarks ældste mikrobryggerier, som er de eneste i Skandinavien der producerer efter ”fritfaldsmetoden”, hvor øllet løber fra kar til kar uden pres fra maskinelle pumper. En nænsom brygmetode som bidrager til øllets fine smag og kompleksitet. Håndværk fra start til slut.

Spørg efter allergener

Reersø Bryghus

Juleøl

33 cl
Danmark
 

Reersø Bryghus brygges i 220 år gammel bindingsværksgård. Ægte gaardøl som brygges efter samme metoder som i "gamle dage". Det indebærer bl.a. at øllet ikke bliver kogt og dermed bruges der hverken energi til at koge eller til at køle - derfor kalder de det "Raw Ale"

Vi glæder os igen til at smage deres bud på årets julebryg

Spørg om allegener

Fanø Spirits

Mørk og Stormfuld

20 cl, 12 % alkohol
Danmark
 

Mørk & Stormfuld fra FANØ CØCKTAILS. Christine og Signe, som står i spidsen for Fanø Spirits, udvælger nøje de bedste råvarer og bruger kun naturlige smagsgivere. Mørk & Stormfuld med ingefær, frisk limesaft, tormentil og naturligvis ægte Fanø Skibsrom. En familie virksomhed som sætter en ære i god smag, kvalitet og har missionen om at få Fanøs lækre produkter på landkortet hos danskerne. 

Spørg om allegener

Mosh by Faiza

Mørke Dadler

8 stk pr. æske
Danmark
 

Faiza er Danmarks ukronede daddel dronning! Hun flygtede fra Irak med sin familie, da hun var 6 år og husker ikke så meget fra Irak, men hun husker sine lege i sin morfars Medjool daddelplantage. Med de skønne barndomserindringer og ønsket om at give danskerne en eksklusiv oplevelse af daddelkonfekt som kan spises hele året, gik hun i gang. Et helt fantastisk og innovativt alternativ til den klassiske chokoladeæske. Håndværket og smagene er helt i top. Nyd smagene og bliv selv forundret over hvordan daddelkonfekt kan smage.

Indeholder varianterne: Kaffe, lakrids, Jordbær og Pistacie

Spørg om allegener

 

Anker Chokolade

Marcipan cigar

1 stk
Økologisk, Danmark
 

Vi møder nytåret med høj cigarføring. En ”ægte” cigar af marcipan. Håndrullet marcipan som er penslet med vanilje og rom, hvorefter det er overtrukket med mørk chokolade og drysset med kakaopulver. Det er selvfølgelig Anker Chokolade som står bag denne spændende kreation. Anker Chokolade er en fusion imellem Michelin kokken Mikkel Anker og Chocolatier Martin Nørregård. Nytænkning, kreativitet og spændende fortolkninger af chokoladen er deres metíer. Håndværket og kærligheden til chokoladen kan smages i deres kreationer.

Spørg om allegener

May Mays Munchies

Sweet Munchies

120 gr
Danmark, Økologiske ingredienser
 

En julesnack fyldt med varme krydderier, let sødet, smager af jul og helt perfekt til Glögg. Maybritt Beutnagels Munchies kaldes også for den ”veganske flæskesvær”. Med inspiration fra hendes år i Indien har hun skabt en perlerække af munchies - smæk på smagen og med masser af gavnlige proteiner, vitaminer og mineraler!  Plantebaseret og glutenfri.

Spørg efter allergener

Nordic Snails

Escargots, Fennikel & hvidløg

110 gram
Danmark
 

Ready-to-eat snegle, tilberedt med sous vide i dansk rapsolie. Iværksætter Ditte Ankjærgaard brænder for bæredygtige fødevarer hvor cirkulær produktion og lokale ingredienser er en selvfølgelighed! Ditte har allerede, med succes, leveret lækre snegle til restauranterne i et par år. Nu er hun klar til at give os forbruger en fantastisk lækker og unik smagsoplevelse – lige fra dåsen! Og olien i dåsen? Den skal selvfølgelig ikke gå til spilde og kan nydes med brød.

Spørg om allergener

FANGST

Laks

110 gram
Danmark
 

I sin barndom nød Martin, grundlægger af FANGST, sine mange besøg til danske ørreddambrug med sin far, der som biolog var dedikeret til udviklingen af verdensklasse ørreddambrug. FANGST har konserveret en del af de minder – sammen med delikat røget ørredfilet i koldpresset rapskimolie, enebær og citrontimian.  FANGST hylder sine skandinaviske rødder og er dedikeret til at udvikle den nordiske madkultur. De nordiske farvande har nogle af de fineste fisk og skaldyr i verden. Med respekt for naturen og det gastronomiske håndværk, skaber FANGST velsmagende og konserverede fisketapas på dåse - lige til at spise. 

 

Hattesens Konfektfabarik

Årets julekonfekt

165 gram
Danmark
 

Claus Hattesen har med sine konfekter genopfundet lakridskonfekten, som vi kender den. Hattesens Konfektfabrik har altid en ny julevariant klar som lanceres i august på Formland - vi har smagt den og du kan godt glæde dig. Konfekten er håndlavet efter gamle traditioner på Ærø i det sydfynske øhav af Hattesen Konfektfabrik. De bruger kun de fineste råvarer, pulver af frysetørrede bær og frugter, samt naturlige olier og aromaer. Hattesens kongstanke er mindre sukker, mere smag og så er den uden gluten og vegansk.

Spørg efter allergener

Mellow Chocolate

4 stk mini

5 gram
Danmark, Økologisk
 

Lad mundvandet løbe og giv den gode samvittighed plads. Jacob Kaya, iværksætter fra Mellow Copenhagen skaber sine chokoladebar ud fra en 2 komponent filosofi - kakao og uraffineret sukker! Ingen tilsætningsstoffer, smagsforstærker, palmekerneolie eller rå mængder af kakaosmør. Med sin erfaring som kemiingeniør fra Chr. Hansen, tryller han med råvarerne og processerne i et bæredygtigt perspektiv - lige fra bevaringen af den lokale biodiversitet, kakaobøndernes aflønning og til den håndpakkede emballage. I denne pakke har vi valgt 4 stk mini - Olive Oil, Kattegat Seasalt, Almonds og Hazelnut

Spørg efter allergener