Firmagaven 2023

Iværksætterens Klassiske Firmajulegave 600 DKK

Alle virksomheder er forskellige - derfor skræddersyer vi også firmagaven, således at den præcis matcher din virksomhedsprofil.

Iværksætternes firmagaver er fyldt med unikke og innovative produkter med gode historier. Men frem for alt så er de håndplukket fra vores sortiment i FoodLab, TorvehallerneKBH, hvor vi selv har set hvordan produkterne er blevet taget imod blandt TorvehallernKBHs besøgende. 

Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan en gave kunne se ud.

600 DKK + Fragt og moms
Billedet er illustrativt.

Eksempel på indhold:

  • Økologisk rødvin, Merlot
  • Glögg, Økologisk gløgg fra Hyggekompagniet
  • Ready to Drink cocktail fra Fanø Spirits
  • Enjaii, økologisk gourmet sodavand
  • Reersø fortolkning af juleøl
  • Wally & Wish, veganske og glutenfri vingummi
  • Bolcheværk, sukkerfri bolcher
  • Anker Chokolade, "brunkager"
  • Hattesens Konfekt, julevarianten
  • Mellow Chocolate: 2 x økolgisk mini bars

Læs mere om iværksætterne og produkterne nedenfor

2 Kreativ Gaven Til 400 1080X1080
Økologisk Rødvin

Masot, Merlot, '22

 75 CL 
Italien
 

Vinnørderne fra Reduktiv, Aarhus har igen i år rejst europa rundt og fundet nogle skønne rød- og hvidvine til os. Fra Azienda Agricola Masot i Italien har de fundet denne skønne Merlot - en skøn vin uden dikkedarer: drikkevenlig og forståelig. Merlot'ener kompleks, fyldig, dybdegående og saftig.

Spørg efter allergener

Hyggekompagniet

Glögg

50 cl, 16% alkohol
Danmark, Økologisk
 

Stærkvinsgløgg brygget af Hyggekompagniet er lige præcis hyggelig. Det startede alt sammen med et Kaospilot afgangsprojekt som Casper Skanderup lykkedes rigtig godt med i 2016. Nu er det blevet en delvis levevej (den anden halvdel af året arbejder han som reserve i flyvevåbnet). Det er en famileopskrift med kraftig rødvin, klassiske krydderier, rom, snaps og portvin – alt sammen økologisk. En ekstra varm treat i den kolde juletid. Og så er den selvfølgelig økologisk

Spørg om allegener

 

Fanø Spirits

Ready To Drink Cocktail - Mørk og Stormfuld

20 cl
Danmark
 

Mørk & Stormfuld fra FANØ CØCKTAILS. Christine og Signe, som står i spidsen for Fanø Spirits, udvælger nøje de bedste råvarer og bruger kun naturlige smagsgivere. Mørk & Stormfuld med ingefær, frisk limesaft, tormentil og naturligvis ægte Fanø Skibsrom. En familie virksomhed som sætter en ære i god smag, kvalitet og har missionen om at få Fanøs lækre produkter på landkortet hos danskerne - det hjælper vi gerne med.

 

Enjaii

Hibiscus Kiss

33 cl 
Danmark, økologisk
 

En blomstrende og forfriskende gourmet sodavand fremstillet af økologiske tørrede hibiscusblomster parret med økologisk frisk ananasfrugt, mynteblade og rørsukker. Overraskende syrlig og sød med en frugtig finish, fremkalder denne perlende forkælelse friskhed, sjov og afslapning. Founder Sara har med sine rødder fra Elfenbenskysten taget inspiration fra netop Elfenbenskystens klassiske alkoholfrie drikkevarer som altid er til stede til fest, bryllup og barnedåb, og udviklet Enjaii gourmetsodavand. Sara ønsker med Enjaii at give den bedste smagsoplevelse, skabe glæde og fremme kulturudveksling. 

Spørg efter allergener

Wally & Wish

Solbær med jordbærdrys

140 gr
Danmark
 

Det hele startede i Kristian Them Hansen's lejlighed på Østerbro i København. Med ønsket om at skabe en "ærlig" vingummi er det lykkedes ham at innovere den traditionelle vingummikategori. Kristian har altid spist masser af vingummi, men smagene lignede hinanden og der var ofte masser af tilsætningsstoffer i. Med ønsket om at skabe verdens bedste vingummi er Kristian og teamet rigtig godt på vej. Du kan smage frugten, de er glutenfrie, kun med naturlige ingredienser og veganske. Eller som Kristian siger: bliv ved med at spise slik, men spis bedre. 

Spørg om allergener

Reersø Bryghus

Juleøl

33 cl
Danmark
 

Reersø Bryghus brygges i 220 år gammel bindingsværksgård. Ægte gaardøl som brygges efter samme metoder som i "gamle dage". Det indebærer bl.a. at øllet ikke bliver kogt og dermed bruges der hverken energi til at koge eller til at køle - derfor kalder de det "Raw Ale"

Vi glæder os igen til at smage deres bud på årets julebryg

Spørg om allegener

Bolcheværk

Flødekaramel og havsalt

100 gr
Danmark
 

De lækreste sukkerfrie bolcher i med cremet karamelsmag og et twist af havsalt. Iværksætter Jens Holm-Christiansen har med sin helt særlige bolcheopskrift formået at udvikle sukkerfrie bolcher fulde af smag og sødme. Kort og godt, et bedre alternativ til andre gode bolcher uden at gå kompromis med smagen 

Spørg om allegener

Anker Chokolade

Ankers nougat "brunkager"

75 gr
Danmark, Økologiske
 

En fusion imellem Michelin kokken Mikkel Anker og Chocolatier Martin Nørregård. Nytænkning, kreativitet og spændende fortolkninger af chokoladen er deres metíer. Håndværket og kærligheden til chokoladen kan smages i deres kreationer. Her i den skønnest udgave af 5 x Ankers ”Brunkager”, nougat, nelliker, kanel, overtrukket med blød mælkechokolade, og ristede mandler 

Spørg om allegener

Hattesens Konfektfabarik

Årets julekonfekt

165 gram
Danmark
 

Claus Hattesen har med sine konfekter genopfundet lakridskonfekten, som vi kender den. Hattesens Konfektfabrik har altid en ny julevariant klar som lanceres i august på Formland - vi har smagt den og du kan godt glæde dig. Konfekten er håndlavet efter gamle traditioner på Ærø i det sydfynske øhav af Hattesen Konfektfabrik. De bruger kun de fineste råvarer, pulver af frysetørrede bær og frugter, samt naturlige olier og aromaer. Hattesens kongstanke er mindre sukker, mere smag og så er den uden gluten og vegansk.

Spørg efter allergener

Mellow Chocolate

2 stk mini

5 gram
Danmark, Økologisk
 

Lad mundvandet løbe og giv den gode samvittighed plads. Jacob Kaya, iværksætter fra Mellow Copenhagen skaber sine chokoladebar ud fra en 2 komponent filosofi - kakao og uraffineret sukker! Ingen tilsætningsstoffer, smagsforstærker, palmekerneolie eller rå mængder af kakaosmør. Med sin erfaring som kemiingeniør fra Chr. Hansen, tryller han med råvarerne og processerne i et bæredygtigt perspektiv - lige fra bevaringen af den lokale biodiversitet, kakaobøndernes aflønning og til den håndpakkede emballage. I denne pakke har vi valgt 2 stk mini -  Almonds og Hazelnut

Spørg efter allergener