FoodLab


Vi kalder det også ”iværksætternes stade” – iværksætterne hjælper med at drive stadet, hvor de samtidig fortæller deres historie og demonstrerer deres lækre produkter. Stadet fungerer som en affyringsrampe for iværksættere. Med stadet centralt placeret i TorvehallerneKBH, er rammerne de bedste for branding, kundefeedback og salg. Vi har desuden indledt et samarbejde med Skagenfood et virtuelt FoodLab. Sidstnævnte er også essentielt for iværksætterrejsen, fordi det kræver mange ressourcer at blive landsdækkende.  Skagenfood har et stærkt distributionsnet ud til hele landet, som iværksætterne får gavn af og som betyder de nu kan servicere  ALLE de henvendelser, som de rent faktisk får.  ”Hvad der kan sælges” og ”Hvad der efterspørges” er helt centralt at få indsigt i på et tidlig stadie for det stigende antal fødevareiværksættere, der findes i Danmark – så fødevareinnovationen styrkes.

Digital Invitation Liggende DEP + DC + R 2
DSC 1448

TorvehallerneKBH


TorvehallerneKBH har et stort flow af kvalitetsbevidste kunder, som gerne vil udvide deres gastronomiske horisont og som bruger TorvehallernedKBH, når de søger inspiration til deres indkøb i dagligdagen og weekenderne. Iværksætterne har således en unik mulighed for at mødes med deres målgruppe og direkte tage dialogen og få feedback. I stadet vil de besøgende både finde færdigudviklede produkter og produkter som er under udvikling. Mange iværksættere oplever nemlig, at de ikke har fået testet deres produkt godt nok, før det kommer til salg. Derfor kan det ende med gule tilbudsmærkater, og herfra er det svært at komme tilbage med sit brand. Den løbende forbrugerinteraktion er kritisk for successen. Lotte Eiskjær Andersen, der er direktør for Torvehallerne er glad for samarbejdet:

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med FoodLab. Her bliver de en del af et stærkt fællesskab i TorvehallerneKBH, hvor de blandt andet kan få sparring fra andre stadeholdere. Og med det nye samarbejde kan vi for alvor hjælpe med at sætte skub i fødevareinnovationen i Danmark"

Skagenfood


I samarbejde med DeliDrop FoodLab tilbyder Skagenfood nu en fast kategori til FoodLab produkter fra DeliDrops fysiske stade i TorvehallerneKBH’s. Alle produkter er af høj kvalitet, smagfulde og udviklet af innovative og ambitiøse iværksættere som bidrager til at skabe nye fødevaretrends. I løbet af +3 måneder får iværksætterne mulighed for at sælge deres produkter her på Skagenfood. Bliver det en succes fortsætter produktet på Skagenfood. Du har derfor mulighed for direkte at præge Food Market sortimentet samtidig med at du viser din opbakning til dygtige iværksættere.

Skagenfood Cover2