Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

About

arensbak

Gastrofysikkens verden byder på en spændende, men genkendelig, oplevelse med Arensbak proxie wines.
Fra den røde og hvide vin til de klassiske champagnebobler, tilbyder Arensbak den samme oplevelse, som traditionel vin kan tilbyde; samme eftersmag, samme syre og samme hygge, som resulterer i én af de mest vinøse oplevelser, og ofte med et lille twist som pink peber og skovfrugter.

arensbaks 'proxie wines'

Arensbak har dybe rødder i København og stammer fra byens gastronomiske scene og dens engagement i kulinarisk innovation, fejring af lokale smagsoplevelser og den nye nordiske bevægelse.

Arensbak har skabt en velsmagende og kompleks oplevelse uden alkohol, hvor de bygger smagsoplevelserne fra bunden og presser grænserne for smag gennem fermentering. De fine dråber fra deres 'proxie wines' er fremstillet af sommelier Emilie Øst-Jacobsen og gastrofysiker Bram Kerkhof.

Råhed og kompleksitet kendt fra naturvin

Arensbaks vin er fremstillet uden kompromiser med hensyn til smag. De bruger videnskab, fermentering og utraditionelle ingredienser til at skabe en vinøs smagskompleksitet. De naturlige tanniner og tørhed stammer fra omhyggeligt udvalgte teer og ved lagring med eg.

Dråberne fra Arensbak er dobbeltfermenteret, hvilket resulterer i en velsmagende fermenteret smag, der er infuseret med hele botaniske ingredienser og naturlige rå ingredienser. Et lækkert, alkoholfrit vin-alternativ, skabt uden nogen kompromiser med hensyn til smag.

Rig på smag uden alkohol

Arensbaks vin er perfekt at nyde sammen med mad. Det er skabt til at løfte den kulinariske oplevelse.

Valget af te, fermenteringsteknikker, ingredienser og konservering er alle afgørende elementer i udviklingen af de naturlige tanniner, fylde og syre, der findes i Arensbak. Som resultat får du den lange, runde eftersmag og en velafbalanceret tørhed - perfekt til middagsoplevelsen og et fremragende alkoholfrit vin-alternativ.

prisvindende vin

Arensbak vandt guld, sølv og en særlig ros til World Alcohol-Free Awards 2024.

Effervescent

Dommernes noter:
"Der er en modernitet ved denne te-baserede mousserende drik, som antyder, at den virkelig vil appellere til yngre forbrugere. Med sine lyse citrusnoter, en let syrlighed og milde egetræstoner, er der meget at opleve hér, men det hele er i balance. En super cool aperitif, der ligger et sted mellem en pet-nat og en ikke-årgangschampagne i stil."

rosé

Dommernes noter:
"En smuk lys laksefarve med søde, syrlige røde frugter, der understøttes af noter af te og lyserøde peberkorn. Ganske tør og stram på ganen, med lidt subtil eg, der udvider blomme-smagen."

red

Dommernes noter:
"Røde og sorte frugter smelter sammen med urteagtige noter på ganen. Flot farve."