About
Hattesen Konfekt
Dansk lakridskonfekt når det er bedst.
DIT FØRSTE MØDE MED HATTESENS KONFEKTFABRIK?
I julen 2013 fostrede Claus Hattesen ideen til en ny lakridskonfekt. "Vi fortjener noget bedre" var mantraet i de følgende år, hvor familien vendte og drejede ideen om en "gourmet lakridskonfekt".
I juni 2016 solgtes de første æsker Hattesens Lakridskonfekt i familiens Ærø Ismageri og Café Aroma på havnen i Ærøskøbing.
"Mindre sukker, mere smag" er kongstanken bag lakridskonfekten, og igennem vores klare valg af naturlige og rene råvarer lige fra begyndelsen, var kvaliteten næsten givet.
Rigeligt med bær erstatter en del af sukkeret og giver firkanterne klare farver og en fantastisk smag. Lakridsen, kogt på økologisk fuldkornsrismel og 10% rålakrids, giver lakridskonfekten forrygende dybde og eftersmag.
Vegansk og glutenfrit, så alle kan være med. Fagfolk og lakridsnørder har kåret os til at være det mest prisvindende produkt ved lakridsfestivalen gennem årene. Senest fik vi en guldmedalje i 2024.
Shop
Hattesen produkter