About
Hattesen Konfekt
Dansk lakridskonfekt når det er bedst.
DIT FØRSTE MØDE MED HATTESENS KONFEKTFABRIK?
I julen 2013 fostrede Claus Hattesen ideen til en ny lakridskonfekt. "Vi fortjener noget bedre" var mantraet i de følgende år, hvor familien vendte og drejede ideen om en "gourmet lakridskonfekt".
I juni 2016 blev de første æsker Hattesens Lakridskonfekt solgt i familiens Ærø Ismageri og Café Aroma på havnen i Ærøskøbing.
"Mindre sukker, mere smag" er kongstanken bag lakridskonfekten, hvor valget af naturlige og rene råvarer fra starten sikrer høj kvalitet.
Rigeligt med bær erstatter en del af sukkeret, hvilket giver firkanterne klare farver og en fantastisk smag. Lakridsen, kogt på økologisk fuldkornsrismel og 10% rålakrids, giver konfekten en forrygende dybde og eftersmag.
Vegansk og glutenfrit, så alle kan være med. Fagfolk og lakridsentusiaster har kåret produktet som det mest prisvindende ved lakridsfestivalen gennem årene, senest med en guldmedalje i 2024.
Shop
Hattesen produkter