Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

About

Mellow copenhagen

Chokolade fremstillet med bæredygtige kakaobønner og få ingredienser.

etableret i 2019 på et Københavns træloft

Efter en tur til Panama, med en kuffert fuld af kakaobønner, begyndte grundlæggeren Jacob sin rejse i et køkken med 1 kg bønner og en ombygget kafferister. De første eksperimenter fandt sted på et træloft i hans lejlighed, og siden er produktionen vokset og finpudset for at skabe den bedst mulige bønne-til-bar chokolade.

Der investeres mange ressourcer i at hente kakaobønner fra lokale farmere, som er dyrket under etiske og bæredygtige forhold, og som er fri for slave- og børnearbejde. Samtidig støttes kakao-agroforestry for at bekæmpe skovrydning.

Ærlig chokolade. Kunstnerisk videnskab.

Videnskab og kunst går hånd i hånd, når chokolade laves på Mellow. Fokus er på at udtrykke de naturlige aromaer og smagsnoter, samtidig med at kakaobønnernes naturlige fordele bevares. Det omfatter brugen af naturlige og uraffinerede ingredienser, der behandles skånsomt gennem hele produktionen for at bevare antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Mellows proces

1. Kakaodyrkning

Kakaobønnerne plejes og dyrkes på farmeres plantager rundt om i verden.

2. fermentering

Efter høsten fermenteres kakaoen i flere trin for at opnå den bedste kvalitet og smag.

3. tørring

Efter fermentering tørres kakaobønnerne, før de kan pakkes i sække.

4. sortering

Det sidste trin på gårdene, før kakaoen sendes videre, er et kvalitetstjek, hvor bønnerne sorteres.

5. ristning

Når kakaoen er modtaget, ristes den med omhu for at udvinde alle de naturlige smagsstoffer.

6. winnowing

Herefter knuses bønnerne og skallen frasorteres fra kakaonibs som bruges til at producerer chokoladen.

7. Conching

Kakaonibs og rørsukker kværnes og concheres til den færdige chokolade.

8. Tempering & Støbning

Når chokolade er færdig, tempereres den og bliver støbt i forme til chokoladebarer.

9. indpakning

Til sidst pakkes barerne ind i emballage og gør dem klar til deres nye hjem.

Målet er at #raisethebar

Mellow blev grundlagt af Jacob med et mål om at producere chokolade af den reneste og fineste kvalitet, kun lavet med omhyggeligt dyrkede kakaobønner og naturligt uraffineret sukker.

Processerne, produkterne og målene er baseret på en bæredygtig tankegang, der inkluderer samarbejde med etiske kakaobønder, økologiske ingredienser og plastikfri emballage.

Der arbejdes ud fra et videnskabeligt synspunkt for at bevare antioxidanter, mineraler og vitaminer i de håndplukkede kakaobønner, samtidig med at der laves vel-designede produkter, inspireret af lokale kreative sjæle.

 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.