Blog posts
Artikel
Skriv tekst om dit blogopslag.
Artikel
Skriv tekst om dit blogopslag.
Artikel
Skriv tekst om dit blogopslag.
Info om pakker
Kære Annemette,
Hermed som aftalt.
Vi har lyttet meget til de virksomheder som aktivt arbejder med ESG, hvor vi byder ind på ”S” – det sociale ansvar. Vi sørger for at virksomhederne kan sætte tjekmark ud for opbakningen til små danske virksomheder og iværksættere. Det giver mange steder rigtig god mening – derfor er vi også i gang med at udvide sortimentet til non-food inden for dansk kunsthåndværk og design.
Vi tilbyder stadig vores velkendte danske lækkerier som vi skræddersyer til jer:
Julegaverne hvor vi tager højde for følgende
- Økologiske og konventionelle produkter som er produceret i Danmark herunder også udkantsdanmark og vore skønne øer.
- Produkter som først og fremmest hylder håndværket og den gode smag, men hvor også omtanke for miljø og mennesker er tænkt ind i produktet.
Noget af det nye som vi har fået i sortiment siden sidst – Cold Hand Winery’s lækre bobler (f.eks. solbær & rabarer), Leckerbaers ingefærsmåkager, The original box Vingummi med chokolade og frugtdrys (smager helt fantastisk) og så selvfølgelig nye dejlig juleøl.
Dansk kunsthåndværk og design
Vi har indledt et samarbejde med Designer Space, hvor vi bla deltager i kunsthåndværk og designevent i Tunnelfabrikken i Nordhavn København her den 4-5 maj.. +100 danske iværksættere udstiller deres kunsthåndværk og design hvor vi udvælger noget af det mest spændene til vores julegavesortiment. Har I brug for ind imellem at prøve noget nyt, men hvor i stadig bakker de små danske iværksætter op, så kan vi således også løfte den opgave. I løbet af maj til august får vi dette sortiment på plads.
Medarbejderne vælger selv sin gave
Hos jer har ledelsen jo stået for julegaven, hvis I på et tidspunkt ønsker at medarbejderne selv vælger deres gave ud fra de kriterier i fastsætter (pris, dansk etc), så vil vi også kunne tilbyde det.
Lad mig høre hvornår I begynder at kigge på julegaver, så kan vi lige tale sammen om hvilken tilgang I tager i år og så får jeg lavet et oplæg – jeg kommer selvfølgelig som altid gerne til Aarhus til en smagning .